Ezt a hirdetést archiválták.

Pihenjen Demjénben a Hegyeskő Apartmanházban

Demjén Pihenjen Demjénben a Hegyeskő Apartmanházban
6 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2751626
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Vendéglátás, Üzlet
Leírás
Fedezzétek fel a Bükk termálfürdő paradicsomait, a Hegyeskő Apartmanházban!
Igazi kikapcsolódás akár barátokkal, akár családdal! Csak karnyújtásnyira a Demjéni az egri és Egerszalóki strand- és termálfürdők!
• 4 fős, teljesen felszerelt panorámás apartmanok (2012-ben épült 2 külön apartman), saját terasszal

• mindkét apartman kibérelhető ezáltal akár egy 8 fős társaság is együtt tud lenni

• A felszereltséghez hozzátartozik: TV, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító

• Zárt parkolóval és zárt kerttel, ahol sütögetni is lehet
Nem kell messzire mennünk a kényeztetésért, hiszen 10 perc sétára az apartmantól máris a Demjéni Termál Völgyben találjuk magunkat, ahol a feltörő 68 fokos vízre egy igazán impozáns termál- és gyógyfürdő épült. A forró vizű medencék mellett jó időben akár csúszdázhatunk is, vagy igénybe vehetjük a wellness részlegük megannyi szolgáltatását. Gőzkabin, finn szauna, Kneipp medence és só kamra vár minket, aztán jöhet egy lazító masszázs, hogy felkészüljünk a következő napra.
A 10 kilométerre lévő Eger már csak hab a tortán. Az Egri Vár, a méltán híres Egri Termál- és Strandfürdő és annak török fürdője, vagy a Szépasszony-völgy megannyi borospincéje, a 97 csigalépcsős egri minaret csak pár dolog a sok látnivaló közül. Mindenre akkor sem lenne elég időnk, ha mind a 3 napot ott töltenénk. Aki már járt Egerben, az se csüggedjen, mert a környék bővelkedik még úti célokban. Az autóval 3 percre lévő Egerszalókon ott vannak a termálvíz alakította hófehér falú só dombok, vagy Mátraderecske és Parádfürdő gyógyfürdői. A Bükk másik oldalán vár Szilvásvárad és a Szalajka-völgy. Rajtunk áll csak, hogy merre indulunk el.

Elhelyezkedés
Demjén

Pihenjen Demjénben a Hegyeskő Apartmanházban

 
Elhelyezkedés
Demjén

Pihenjen Demjénben a Hegyeskő Apartmanházban